na lidský organismus GAMBA Značkový bylinný likér ![]()
Likér GAMBA je schválen hlavním hygienikem ČR a Českou potravinářskou inspekcí. Použité byliny
jsou schváleny Státním zdravotním ústavem. Celá výroba je prováděna pod dozorem farmaceuta.
|
Likér GAMBA je vyráběn podle staré rodinné receptury z roku 1875, je tedy opravdovým originálem
předpisu, který dědí již pátá generace lékárníků.
Příprava likéru je prováděna i dnes, jako v minulých dobách ručně a s největším porozuměním k obsahovým látkám bylin, které zaručují vyrovnanou chuť, jedinečnou vůni a barvu. Výroba likéru spočívá v lihové maceraci bylin a koření rostoucích v našich zeměpisných šířkách, ale také dovážených z orientu. Likér není chemicky upravován ani přibarvován. Macerát obsahuje řadu silic z kořenů, natí, květů, plodů, oplodí, a kůr bylin používaných v gale-nické farmacii k výrobě přípravků, které upravují činnost zažívacího traktu a k stimulaci trávicích pochodů v lidském organismu. Účinky bylin obsažených v likéru: Likér GAMBA je vhodné podávat ne příliš chlazený, jinak ztrácí charakteristickou vůni a chuť. Po velkém zchlazení může dojít k mírnému zakalení, což je průvodním znakem všch čistě přírodních likérů. Toto zakalení se věak ztratí při normální teplotě. Vážený spotřebiteli, máš před sebou výrobek, který vzniká s láskou a úctou k Tobě samému. |
Zavřít okno |